EcoProvocarea – ediția 2022

„EcoProvocarea” se desfășoară în perioada 1 – 31 mai 2022 în cadrul campaniei „Luna curățeniei în Bihor” și este organizat de A.D.I. Ecolect Group, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor, Consiliul Județean Bihor și Consiliul Județean al Elevilor Bihor.
Concursul se adresează tuturor elevilor din Bihor, de la clasa 0 la a XII-a care fac parte din comunitatea de voluntari „EcoClub Bihor”, de la nivelul fiecărei școli – detalii despre clubul de voluntari AICI.
Elevii de la unitățile de învățământ dintr-o zonă (Lot) vor concura doar cu elevii din zona de care aparțin (vezi harta alăturată).
Prin acest Concurs ne propunem să creștem interesul copiilor pentru protejarea mediului înconjurător și pentru colectarea separată a deșeurilor și, totodată, să încurajăm spiritul civic, prin implicarea copiiilor în acțiuni de voluntariat.
Elevii trebuie să participe în luna mai la cel puțin 2 (două) acțiuni de igienizare în cadrul campaniei „Luna curățeniei în județul Bihor”.
Profesorul/profesorii coordonator/i al/ai „EcoClub Bihor” de la nivelul fiecărei unități de învățământ îi va înscrie pe elevii participanți.
Ecolect va centraliza listele cu toți participanții și va realiza o tragere la sorți.
Fiecare dintre cei 21 de câștigători individuali va primi un voucher în valoare de 500 lei de la partenerul competiției DECATHLON.
În plus, echipa din care face parte fiecare dintre cei 21 de câștigători va primi un voucher de 1000 de lei de la DECATHLON, destinat întregii echipe.
REGULAMENTUL, ÎN DETALIU, AL CONCURSULUI (în cazul în care nu apare mai jos, vă rugăm să apăsați AICI):