Școala Gimnazială Nr. 1 AVRAM IANCU

Școala Gimnazială Nr. 1 AVRAM IANCU

73 73 persoane au văzut această campanie

Am primit lumea ca o moștenire pe care nu-i îngăduit nimănui  să o deterioreze, ci pe care fiecare generație este obligată să o lase mai bună posterității. 

Întotdeauna oamenii au fost fascinați de frumusețea naturii, de culorile de apus de soare sau de haosul unei furtuni, și au fost inspirați să descrie minunile pe care le-au simțit în jurul lor. Privind natura, ne dăm seama că suntem parte integrantă a ei. Curiozitatea pe care o manifestă copiii față de mediul înconjurător trebuie menținută și transformată într-o puternică dorință de a cunoaște, înțelege și ocroti natura. Observând-o, îndrăgind-o și înțelegându-i tainele, copilul se transformă într-un apărător și protector al naturii, învățând de mic s-o privească cu ochii simțului și  rațiunii,  s-o înțeleagă și s-o prețuiască.  Poate mai mult ca niciodată avem astăzi nevoie de o schimbare, nu doar de atitudine, ci și de mentalitate.

Trebuie să luptăm pentru o natură frumoasă,  curată și sănătoasă,  pentru că de sănătatea ei depinde sănătatea noastră,  a copiilor noștri,  a generației viitoare!

Pentru a vă înscrie la acest eveniment, vă rugăm să vizitați următorul URL:

 

Data și ora

20-05-2022 10:00 până la
20-05-2022 14:00

Distribuie