„PENTRU UN MEDIU MAI CURAT: FII RESPONSABIL!”

„PENTRU UN MEDIU MAI CURAT: FII RESPONSABIL!”

18 18 persoane au văzut această campanie

Sub Campania din anul acesta: „PENTRU UN MEDIU MAI CURAT: FII RESPONSABIL!”, elevii din ECOCLUB”Scoala Gimnazial Aurel Pop Osorhei”- Bihor, se organizeaza si participa voluntar alaturi de cadre didactice, parinti si comunitate locala, la o activitate de ecologizare individuala a mediului, din zona localitatii Osorhei, fiind vizate malul Crisului Repede, in Arealul Protejat dintre Osorhei si Fughiu, respectiv zonele de domiciliu personal, de pe raza comunei Osorhei.

Multumim parintilor , cadrelor didactice organizatoare, elevilor si comunitatii locale care ii sustine pentru aceasta activitate .
De asemenea, urmeaza ca in data de 24 mai 2024, sub coordonarea doamnei profesoare Balaj Delia, sa organizam o activitate in aer liber, unde elevii vor putea identifica speciile de plante si animale pe care le pot gasi in arealul din zona Crisului Repede, intre Osorhei si Fughiu .

De asemenea, Miercuri, 22.05.2024, la Scoala Gimnaziala Aurel Pop Osorhei, se v-a derula proba de stafeta din cadrul Concursului de Ecoprovocare, sub coordonarea domnului profesor Silaghi Alin.

Multumesc tuturor colegilor si elevilor pentru implicare.

prof. Claudia Tise.

Pentru a vă înscrie la acest eveniment, vă rugăm să vizitați următorul URL:

 

Data și ora

23-05-2024 16:00 până la
23-05-2024 18:00

Distribuie